Napadač Širaka Ismael Beko Fofana stiže u Partizan!

Izvor: Sportski Žurnal, 31.Jul.2013, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadač Širaka Ismael Beko Fofana stiže u Partizan!

Ismael Beko Fofana, fudbaler Širaka stiže u Partizan.
(FOTO: Žurnal)
Po nekim informacijama možda već u četvtak.
Iako su crno-beli prethodnih dana svu pažnju usmerili na angažman Đembe Đembe i Milana Obradovića, sva je prilika da su paralelno ugovarali i transfer napadača Širaka.
Pregovaramo, ali to još nije gotovo, Fofana nije potpisao za Partizan – pokušao je Dragan Đurić pre utakmice u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Razgradu da uveri izveštače iz Srbije.
A kad Đurić izjavi da je realizacija transfera još daleko to gotovo sigurno znači da je pred realizacijom.
Šta više i da je Partizan možda već prodao nekog od napadača. Možda upravo Mitrovića za kojeg je koliko pre dva dana odlučno tvrdio da ne može u Anderleht i da će još bar godinu dana igrati u Partizanu.
Ili u boljem slučaju – Marka Šćepovića za koga je tvrđeno da nema ponude…
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Crno-beli čekaju Fofana

Izvor: Dzungla.org, 31.Jul.2013

Ismail Fofana je interesantan Partizanu, posao u vezi sa angažovanjem napadača Širaka se polako privodi kraju i on bi u četvrtak ili do kraja radne nedelje mogao da stigne u Humsku i potpiše četvorogodišnji ugovor. Iako su pojedini mediji objavili da fudbaler iz Obale Slonovače praktično...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.