Naneli odgovorio Monekeu: To se nije desilo

Izvor: B92, 05.Nov.2023, 21:28

Naneli odgovorio Monekeu: To se nije desilo

Košarkaš Partizana Džejms Naneli oglasio se nakon intervjua igrača Baskonije Čime Monekea.

Moneke je bio junak Baskonije u pobedi protiv Partizana u petak, pošto je pri rezultatu 82:83, na 0,3 sekunde pre kraja uhvatio skok u napadu, a potom sa penala overio trijumf za svoju ekipu.

Tada su mu prišli Džejms Naneli i Zek Ledej i pokušali da ga poremete na sve moguće načine, a ta scena se jasno videla i u televizijskom prenosu.

Dva dana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << posle utakmice, Moneke je dao intervju za "Mozzartsport", u kom je do detalja ispričao šta se dešavalo i demistifikovao sve šta su mu rekli Naneli i Ledej.

"Mislim da su svi mogli da vide o čemu smo pričali. Oni su govorili da sigurno neću pogoditi dva slobodna bacanja, a ja sam im odgovorio da nema šanse da promašim. Na kraju smo napravili i opkladu. Kladili smo se u mesečnu platu da ću pogoditi oba, očekujem isplatu kada budem došao na meč u Beogradu da igram protiv Partizana. Zbog toga sam posle utakmice pokazivao znak dolara", rekao je Moneke.

Nekoliko sati kasnije, javio se Naneli, koji je demantovao sve ono što je košarkaš Baskonije rekao za već čuvenu situaciju u Vitoriji.

"Čoveče, utakmica je bila u petak.Sada je nedelja, a ovo se nije desilo", napisao je Naneli u objavi na društevnim mrežama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.