Naneli hladan kao špricer – trojka za produžetak u Pireju VIDEO

Izvor: B92, 19.Okt.2023, 22:42

Naneli hladan kao špricer – trojka za produžetak u Pireju VIDEO

Košarkaš Partizana Džejms Naneli pogodio je trojku kojom je njegov tim izborio produžetak u duelu četvrtog kola Evrolige protiv Olimpijakosa.

Kevin Panter je u akciji koja je prethodila ovoj izgubio loptu, a nakon brzog faula igrači Olimpijakosa su postigli oba slobodna i stigli do +3.

Ostalo je nekoliko sekundi za napad Partizana, a lopta je išla ponovo u ruke Pantera.

Ovoga >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << puta se kapiten crno-belih na vreme oslobodio lopte, progirao Ledeja, a ovaj pronašao Nanelija samog na šutu za tri.

Amerikanac takve prilike ne propušta da iskoristi i "cepa" mrežicu za dodatnih pet minuta.

Kako je to izgledalo pogledajte u prilogu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Panter tragičar – Partizan pao u Pireju posle produžetka

Izvor: B92, 19.Okt.2023

Košarkaši Partizana izgubili su protiv Olimpijakosa u Pireju sa utakmicu četvrtog kola Evrolige sa 98:94 (28:21, 21:22, 10:26, 26:16, 13:9)...Najefikasniji u timu crno-belih je bio Zek Ledej sa 18 poena, jedan manje je imao Panter, dok je Smailagić ubacio 16 poena...Partizan sledeći meč igra na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.