Namestio nišanske sprave: Nebojša Marinković ponovo postigao sjajan gol iz slobodnjaka (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 11.Nov.2014, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Namestio nišanske sprave: Nebojša Marinković ponovo postigao sjajan gol iz slobodnjaka (VIDEO)

Dva gola srpskog igrača za u pobedi Pert Glorija

Posle Partizana, Voždovca, Iraklisa, Jurgordena, Himnastika, Apoela Nebojša Marinković se obreo u Australiji i izgleda napravio pun pogodak pošto beleži sjajne rezultate i na kup meču Pert Glorija sa Bentelej Grinsima je postigao dva gola, a jedan iz slobodnog udarca.

Pre samo tri dana Marinković je zatresao mrežu Central Koust >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Marinersa iz slobodnjaka, a to je ponovio i u 29. minutu kup utakmice – sa oko 20 metara je odlično šutirao i lopta je od prečke završila u golu.

Srpski fudbaler je početkom druog poluvremena postigao i drugi gol svoje ekipe, a proveo je ceo meč na terenu u pobedi Perta 3:0.



(FOTO: Starsport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.