Najveći ugovor u istoriji Partizana: Ulaganje od 5.500.000 €

Izvor: B92, 03.Feb.2024, 13:36

Najveći ugovor u istoriji Partizana: Ulaganje od 5.500.000 €

Fudbalski klub Partizan zvanično je dobio novog generalnog sponzora, a to će u naredne tri i po godine biti kladionica "MaxBet".

Njihova saradnja ovekovečena je prigodnim koktelom u Sava centru, gde je u prisustvu velikog broja prijatelja kluba, ali i igrača crno-belih, potpisan ugovor o saradnji lidera Superlige Srbije i jedne od vodećih kompanija u oblasti sportskog klađenja i igara na sreću.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Kako je saopšteno, biće ovo najveći ugovor u istoriji oba partnera, sa ukupnim ulaganjem od 5.500.000 evra tokom troipogodišnje saradnje .

Zeleni logo "MaxBeta" krasiće crno-beli dres sa prednje strane, počev od prvog kola prolećnog dela sezone i utakmice protiv Javora u Ivanjici (subota, 10. februar, 14.00).

Ispred Partizana je na promociji govorio generalni direktor Miloš Vazura, dok se u ime kompanije "Maxbet" obratio, takođe generalni direktor, Savo Bakmaz.

"Iako je prvobitno objavljeno da će ugovor biti na tri godine, mi smo ga potpisali na tri i po godine. Otkriću i vrednost ugovora: Godišnje ulaganje je 1.550.000 evra, što znači da ćemo za tri i po godine uneti u Partizan 5.500.000. To je naš najveći potpisan ugovor sa bilo kojim sportskim klubom", rekao je Bakmaz.

Slična stvar je i sa Partizanom, jer je to najveći sponzorski ugovor u istoriji Humske.

"Zahvaljujem se Žarku Zečeviću koji me je upoznao sa Savom. Lako i brzo smo se dogovorili. Ovo je najveći sponzorski ugovor u istoriji Partizana. 'MaxBet' je došao kada smo prvi na tabeli i nadam se da ćemo na kraju moći da kažemo da su sponzori šampiona", poručio je Miloš Vazura.

Potom je održana i humanitarna aukcija za Helenu Gavran, a ulog je bio dres Partizana sa logom novog sponzora.

Najviše je licitirao upravo Savo Bakmaz i kupio ga za 260.000 dinara, koji će otići na račun devojčice koja boluje od hidrocefalusa

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.