Najteži trenutak Mirkovićeve karijere, ovaj Partizanov poraz mu godinama ne da mira! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Jan.2019, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najteži trenutak Mirkovićeve karijere, ovaj Partizanov poraz mu godinama ne da mira! (video)

Još uvek ga nije preboleo...

Kao i većini navijača Partizana, i Zoranu Mirkoviću je jedan od najboljnijih poraza crno-belih onaj od slovačke Artmedije u Humskoj, posle penal-serije, a u revanšu poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Iako je od tada prošlo više od 13 godina, aktuelni trener Partizana, koji je tada bio akter tog meča, priznaje da još uvek nije prežalio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tu eliminaciju, s obzirom da je Partizan objektivno bio bolji rival, ali to nije uspeo da rezultatski potvrdi.

''To mi je najteži trenutak čitave karijere, vrzma mi se i dan-danas po glavi i ne da mi mira. Stvorili smo 15 zicera za 180 minuta i na kraju ispali na penale protiv krajnje nedoraslog rivala'', istakao je Mirković u intervjuu za ''Blicsport''.

Podsetimo, obe utakmice sa Artmedijom završene su bez golova, a u penal seriji u Humskoj slovački tim je slavio sa 4:3 i ostvario istorijski uspeh.

Za Partizan su tada nastupili: Kralj, Ðorđević, Mirković, Emeghara, Lomić (od 106’ Bajić), Nađ, Tomić (od 77’ Grubješić), Brnović, Boja, Vukčević, Odita (od 68’ Radović).

I u dresu Juventusa Mirković je imao jednu takođe veoma bolnu eliminaciju...





''Žalim i zbog one eliminacije od Mančester junajteda u polufinalu Lige šampiona. Odigrao sam na 'Old Trafordu' najbolju utakmicu u dresu Juventusa, ali nam je Gigs u 96. minutu zatresao mrežu za 1:1.







U revanšu smo golovima Pipa Inzagija posle 11 minuta imali prednost od 2:0. Izgubili smo 3:2, a mogli su još tri da nam daju. Neverovatno'', priseća se Mirković.

-

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.