Najplaćeniji napušta Partizan posle manje od dva meseca!?

Izvor: Sportske.net, 14.Nov.2019, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najplaćeniji napušta Partizan posle manje od dva meseca!?

Nije zadovoljio zahteve "crno-belih" do sada.

Partizan je juče poražen od Tofaša u Turskoj u okviru Evrokupa, a izgleda da će u narednim danim ostati bez jednog od pojačanja posle samo mesec i po dana.

Kurir prenosi da će Artsjom Parahovski uskoro raskinuti ugovor sa Partizanom.

Belorus nije prikazao igre koje su ga preporučile >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << čelnicima "crno-belih", prema nekim informacijama on je plaćen oko 500 hiljada evra i s pravom spada u red igrača koji su razočarali.

Ni činjenica da je, prema nekim navodima, najplaćeniji košarkaš Partizana mu ne ide u prilog.

Tokom karijere je 32-godišnji košarkaš imao prosek od 10 poena i pet skokova u Evroligi, dok je njegova statistika u Evrokupu u dresu Partizana krajnje mizerna.

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović je u izjavi za Espreso indirektno potvrdio da se traži model da se zadovolje obe strane.

"Svaki korak koji napravimo biće u interesu Partizana, prosto ne može sve da bude kako je planirano. Da bi se napravio kompromis, svako nešto treba da da, jasni su ciljevi Partizana za ovu godinu. Bez obzira na promene, ukoliko se dese, mi od našeg cilja ne odustajemo", kazao je Mijailović.

Ukoliko dođe do sporazumnog raskida saradnje, sasvim je izvesno da će Partizan isplatiti deo ugovora Parahovskom.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.