Najbolji izbor? Evo ko će deliti pravdu u polufinalu Kupa!

Izvor: Sportske.net, 24.Apr.2017, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolji izbor? Evo ko će deliti pravdu u polufinalu Kupa!

U senci burnih polemika na relaciji Partizan - Vojvodina i Partizan - Crvena zvezda, određene su i sudije za predstojeće prve mečeve polufinala Kupa Srbije.

Kao što znate, plasman u polufinale izborile su ekipe Partizana, Crvene zvezde, Vojvodine i Čukaričkog, a u prvim mečevima koji su na programu u sredu sastaju se:

Čukarički >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << - Crvena zvezda (sreda, 16:30h) i

Vojvodina - Partizan (sreda, 19:00h).

Glavni sudija na Banovom brdu, u utakmici između Čukaričkog i Crvene zvezde biće naš najbolji arbitar Milorad Mažić, koji je proteklog vuikenda delio pravdu u prvenmstvenoj utakmici Partizana i Vojvodine.

Naravno, pomagaće mu njegovi stalni saradnici - Milovanm Ristić i Dalibor Đurđević.

Kada je u pitanju duel u Novom Sadu, između Vojvodine i Partizana, za glavnog arbitra delegiran je Danilo Grujić, koji je pre nedelju dana sudio u 154. večitom derbiju na Marakani.

Njegovi pomoćnici biće Milan Minić i Ivica Stojanović.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

FSS uručio godišnje nagrade: Mažić i ekipa su samo jednim detaljem zasenili sve ostale laureate (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Apr.2017, 18:26

Nije bilo ni trunke dileme u izboru najboljih srpskih sudija za minulu, 2016. godinu. ..Milorad Mažić i njegovi prvi pomoćnici Milovan Ristić i Dalibor Đurđević, bili su bez premca i u protekloj kalendarskoj godini u kojoj su, i više od naših klubova, na najbolji način reprezentovali srpsko...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.