Izvor: MozzartSport.com, 26.Jun.2020, 18:17

Nagrada za vernost i dobre igre: Nemanja Rnić još godinu dana

Bivši defanzivac Partizana produžio ugovor sa austijskim Volfsbergerom

Dobre stvari ne treba menjati. A Nemanja Rnić je pronašao mesto i klub u kojem se oseća sjajno. Nekadašnji defanzivac Partizana postao je poslednjih godina jedan od simbola austirjskog Volfsbergera, tima koji je bio jedno od iznenađenja grupne faze Liga Evrope. Posebno posle trijumfa nad Borusijom iz Menhengladbaha od 4:0. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Već pet godina bivši reprezentativac Srbije nosi dres austijrskog kluba. A to će raditi i u budućnosti. Danas je u društvu menadžera Zorana Miljuša stavio potpis na produžetak ugovora sa trenutno četvrtoplasiranim timom austrijske Bundeslige. Ove sezone Nemanja Rnić je odigrao 30 mečeva u svim takmičenjima, i bio je jedan od najboljih igrača tima.

Pre Volfsbergera Nemanja Rnić je branio boje ukrajinske Hoverle, Partizana, Anderlehta i Žerminal Beršota. Najveće uspehe u karijeri napravio je u vreme selektorovanja Miroslava Đukića, kada je redovno dobijao pozive za A selekciju.

Rnić je rođen 1984. godine i u jeseni karijere uspeo je da potpiše novi ugovor.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.