Nagodili se Minesota i Nikola Peković

Izvor: MozzartSport.com, 20.Jun.2017, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagodili se Minesota i Nikola Peković

Sada je i zvanično

Donedavni predsednik Partizana Nikola Peković i pravno više nije košarkaš Minesote, saopšteno je na zvaničnom klupskom sajtu.

Posle višemesečne neizvesnosti oko toga da li će se i kada uopšte pronaći način da se raskine na obostrano zadovoljstvo, izgleda da se ipak našlo kompromisno rešenje za ovu, prilično delikatnu situaciju i postignut je sporazum oko nagodbe. Finansijski detalji nisu poznati, ali ono što jeste činjenica >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << jeste da je Minesota izbegla da Pekoviću isplati 12.000.000 dolara, koliko bi crnogorskom centru sledilo od poslednje godine ugovora.

Podsetimo, Peković je u avgustu 2013. godine potpisao petogodišnji ugovor na 60.000.000 dolara. Mada je svojim igrama opravdavao svaki uložen cent, Peković se u poslednje dve godine suočio sa hroničnim upalama skočnih zglobova i Ahilovih tetiva, što ga je odvojilo od terena. A na kraju i od košarke.

Peković je još krajem prošle godine najavio odlazak u penziju, a ovim potezom verovatno je i stavio tačku na karijeru dugu 14 godina.

Crnogorski as se na parketu poslednji put našao još 31. januara 2016. godine. Od tada je konstantno bio u fazi oporavka...

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Peković više nije košarkaš Minesote

Izvor: OkRadio.rs, 21.Jun.2017, 09:04

Donedavni predsednik Partizana Nikola Peković i pravno više nije košarkaš Minesote, saopšteno je na zvaničnom klupskom sajtu. Posle višemesečne neizvesnosti oko toga da li će se i kada uopšte pronaći način da se raskine na obostrano zadovoljstvo, izgleda da se ipak našlo kompromisno rešenje...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.