Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nađ podneo kandidaturu za predsednika

Član Upravnog odbora Fudbalskog kluba Partizan Albert Nađ podneo je kandidaturu za predsednika kluba.

"Na Upravnom odboru podneta je kandidatura Alberta Nađa i grupe 'Albert Nađ', on je to tako nazvao. Očekujem da ću u narednih dan, dva dobiti više informacija vezano za to", rekao je novinarima potpredsednik Partizana Mile Jovičić.

Izborna skupština Partizana na kojoj će crno-beli dobiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << novog predsenika zakazana je za 16. decembar, a za sada su kandidati za naslednika Dragana Đurića - Mile Jovičić, član Upravnog odbora Zoran Popović i Albert Nađ.

Jovičić, koji je član Radne grupe za pripremu Izborne skupštine, naveo je da će na nekom od narednih sastanaka biti odlučeno ko će biti zvanični kandidat uprave za predsednika kluba.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.