Nađ: Nismo zvali Emegharu

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Dec.2010, 06:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nađ: Nismo zvali Emegharu

Sprema li se još jedan povratak u Partizan? Sudeći prema informacijama iz Rumunije, Ifeani Emeghara mogao bi ponovo da zaigra u crno–belom dresu, mada na Topčiderskom brdu uveravaju kako uopšte nisu ni zainteresovani za nigerijskog levog beka.
Mediji u komšiluku objavili su informaciju da je prvak Srbije poslao u Bukurešt ponudu za tamnoputog defanzivca Steaue, međutim, u Humskoj 1 tvrde drugačije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal <<
To nije istina – uverava Albert Nađ, član Upravnog odbora Partizana.
Svi me pitaju da li se Emeghara vraća, ali ja o tome ne znam ništa. Možda je neko od menadžera koji se predstavljaju da rade za naš klub to učinio, ali ja nisam.
S druge strane, „Prosport” plasirao je vest kako su Beograđani ponudili rumunskom klubu 300.000 evra za fudbalera koji je u periodu od 2004. do 2006. odigrao 36 utakmica za tim iz Humske 1 i zavredeo opšte simpatije pre nego što je karijeru nastavio u Temišvaru.
To jednostavno nije tačno. Nikakvu ponudu nismo poslali, ne znam kome je palo na pamet da plasira takvu priču – izjavio je Darko Grubor, generalni sekretar Partizana.
Da Infeani Emeghara sigurno napušta postalo je jasno posle saznanja da nije pristao na smanjenje plate. Novinari izveštavaju da je do sada zarađivao 150.000 evra godišnje, ali kontraverzni čelnik rumunskog kluba, Điđi Bekali, insistira na kresanju budžeta, pa je reprezentativcu Nigerije predložio primanja u iznosu od  „svega” 100.000 evra. Eme na to nije pristao, zbog čega je saopštio agentu da mu potraži novi klub.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PARTIZAN VRAĆA EMEGHARU

Izvor: Kurir, 24.Dec.2010

Zimska bomba! Nigerijac Infeani Emeghara, nekadašnji ljubimac navijača Partizana, na dobrom je putu da se ove zime vrati u Humsku. Prema tvrdnjama rumunskih medija, srpski šampion je bukureštanskoj Steaui pre nekoliko dana poslao pismenu ponudu od..Zimska bomba!..Nigerijac Infeani Emeghara, nekadašnji...

Nastavak na Kurir...

Partizan: Niko nije zvao Emegharu

Izvor: B92, 24.Dec.2010

Beogradski mediji preneli su u četvrtak da je nekadašnji prvotimac Partizana Ifeani Emeghara na putu povratka u Humsku. Međutim, crno-beli demantuju.. ..Mediji u komšiluku objavili su informaciju da je prvak Srbije poslao u Bukurešt ponudu za tamnoputog defanzivca Steaue, međutim, u Humskoj 1 tvrde...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.