Nadam se da ćemo se iz Humske vratiti neporaženi

Izvor: B92, 13.Maj.2023, 14:59

"Nadam se da ćemo se iz Humske vratiti neporaženi"

Trener fudbalera kragujevačkog Radničkog Dejan Joksimović veruje da njegov tim može da pruži otpor Partizanu.

Partizan u nedelju od 19.30 sati dočekuje Radnički u Humskoj u petom kolu plejh-ofa Superlige Srbije.

Crno-beli su u seriji od dva trijumfa, u duelima sa TSC-om i Novim Pazarom, pokazali da ponovo hvataju ritam i da ne nemaju nameru da odustanu od borbe za drugo mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

"Izlišno je pričati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << o kvalitetima ekipe Partizana. Dolaskom Igora Duljaja na mesto šefa stručnog štaba oni su podigli nivo energije i agresivnosti, a dobri rezultati u poslednjih nekoliko kola svakako su uticali na rast samopouzdanja u njihovim redovima. Pritom su i dalje u igri za to drugo mesto na tabeli koje donosi plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, tako da nas bez svake sumnje očekuje jedna jako izazovna utakmica protiv veoma motivisanog protivnika. Na nama je da na pravi način odgovorimo na tu njihovu agresivnost i energiju u igri i da se potrudimo da što je moguće više kontrolišemo dešavanja na terenu, ali i da budemo za nijansu konkretniji i direktniji u završnoj trećini terena kako bismo došli do situacija iz kojih bismo mogli ozbiljnije da ugrozimo njihov gol. Iskreno se nadam da ćemo ponoviti izdanje sa prethodne utakmice u Humskoj i da ćemo se i ovoga puta kući vratiti neporaženi" rekao je Joksimović za klupski sajt.

Osvojen bod na prethodnom gostovanju u Humskoj krajem februara (1:1), kao i veliki otpor koji su pružili Partizanz u jesenjem delu šampionata na “Čika Dači” (0:1), daju za pravo Kragujevčanima da se nadaju najboljem mogućem epilogu u predstojećoj utakmici.

"Mi smo samim plasmanom u plej-of ostvarili naš glavni takmičarski cilj u ovoj sezoni, tako da na ovo gostovanje odlazimo potpuno rasterećeni, ali čvrsto rešeni da pružimo svoj maksimum kako bismo dokazali da nismo zalutali među osam najboljih ekipa u prvenstvu. Partizan je u poslednjih nekoliko utakmica pokazao da se polako vraća u pravu formu i sigurno će gledati da produži ovaj niz dobrih rezultata. Zbog toga je jako važno da budemo maksimalno fokusirani, odlučni i borbeni tokom svih devedeset minuta utakmice. Ukoliko odigramo onako kako najbolje znamo i umemo, uveren sam da onda dobar rezultat neće izostati", rekao je štoper Radničkog Milan Mitrović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Kragujevac

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.