Nadam se da ćemo pobediti Partizan

Izvor: B92, 29.Okt.2021, 15:14

"Nadam se da ćemo pobediti Partizan"

Košarkaš Borca iz Čačk Lautaro Lopes očekuje da će njegov tim protiv Partizana biti na visokom nivou.

Čačani u subotu od 19 sati dočekuju Partizan u šestom kolu ABA lige.

"Nadam se da ćemo protiv Partizana biti na visokom nivou, ako bude moguće i da ćemo pobediti Partizan. Uz nas će biti navijači koji nam šalju pozitivnu energiju. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Volim da igram pred čačanskom publikom koja nam daje vetar u leđa", rekao je Lopes za klupski sajt.

Partizan je vodeći tim u regionalnom takmičenju sa svih pet pobeda u dosadašnjem delu, dok Borac ima skor od dve pobede i tri poraza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bez gostujućih navijača na meču Gent–Partizan u LK

Izvor: RTS, 30.Okt.2021, 11:45

Meču između fudbalera belgijskog Genta i Partizana u četvrtom kolu Lige konferencija neće moći da prisustvuju gostujući navijači, odlučili su domaćini meča. Utakmica fudbalera Genta i Partizana igra se u četvrtak, 4. novembra, zbog pandemije koronavirusa vlasti Genta su donele odluku...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.