Na udaru FSS i Partizan, pokrenut postupak protiv Vazure!

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2020, 11:45

Na udaru FSS i Partizan, pokrenut postupak protiv Vazure!

Crvena zvezda kažnjena zbog dešavanja na terenu, "crno-beli" bi mogli biti zbog onih van njega.

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije pokrenula je postupke protiv Partizana i generalnog direktora kluba Miloša Vazure, prenosi Sportski žurnal.

Sve je to posledica loše organizacije 163. Večitog derbija u Humskoj nakon kojeg su >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << službena lica navela propuste u svojim izveštajima.

Naime, u ložama je bio nedozvoljen broj ljudi, oko terena bilo je lažnih fotoreportera, dok je golman Crvene zvezde Milan Borjan gađan loptom.

Postupak je pokrenut i protiv Miloša Vazure koji je pozvan da objasni svoju izjavu u kojoj je naveo da je arbitar meča Novak Simović na poluvremenu dobio "poziv koji se ne odbija".

Komisija se neće baviti uvredama koje su jedni drugima uputili predstavnici klubova, kao i sukobom između Borjana i potpredsednika Partizana Vladimira Vuletića koji će završiti na redovnom sudu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.