Na redu „upoznavanje“ (18:00)

Izvor: Dzungla.org, 26.Okt.2011, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na redu „upoznavanje“ (18:00)

Partizan apsolutni favorit protiv Metalca, navijači čekaju da vide na delu Mangu i Andersona.

Prioritet Partizana je titula, ali brane trofej u kupu i žele još jednu duplu krunu.
Stanojević će šansu konačno pružiti Mangi koji je stigao iz Minhena i pobrao mnogo komplimenata na prijateljskim mečevima, ali i Andersonu koji se konačno oporavio.
'Neću mnogo da menjam tim, mada će biti rotacija', rekao je juče novinarima Stanojević.
Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << tim će biti gotovo kompletno promenjen, nema Stojkovića, Miljkovića, Volkova, Rnića, Ivanova, Kamare, Saše Ilića i Lazara Markovića, što su igrači sa najvećom minutažom u poslednje vreme.
'Metalcu je lakše, ništa ne moraju', rekao je za 'Sportski Žurnal' Aleksandar Lazevski koji će zauzeti mesto kraj leve aut linije.
On ipak dodaje da su crno - beli navikli na pritisak u domaćim takmičenjima.
Gosti su bez iluzija.
'Dolazimo da se predstavimo u što boljem svetlu. Prvenstvo nam je prioritet, malo ćemo mešati karte, sigurno da ne želimo da se obrukamo', poručuju Milanovčani, koji su poslednji put igrali 1:1 sa Partizanom prošlog proleća, ali tim bodom je Partizan osvojio titulu, a Metalac izborio opstanak.
Utakmica u Humskoj počinje u 18 časova.
( Izvor: Sportske )

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.