Na pomolu novi sukob između Partizana i Zvezde, crno-beli spremaju tužbu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 16.Jul.2020, 15:33

Na pomolu novi sukob između Partizana i Zvezde, "crno-beli" spremaju tužbu! (foto)

"Crno-beli" ovog puta idu direktnu Sudu za sportsku arbitražu u Lozani.

Crvena zvezda je protekle sezone osvojila svoju 31. titulu prvaka zemlje, ali sa tim se očigledno ne slažu svi.

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić objavio je na svom Tviter nalogu da je Partizan spremio tužbu Sudu za sportsku arbitražu (CAS) u Lozani, zbog odluke Fudbalskog saveza Srbije da zbog pandemije skrati >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prvenstvo i odigra se bez plejofa.

Telegraf prenosi potvrdu te vesti, "crno-beli" će zaista pokušati da "obore" šampionat koji je Zvezda na kraju završila trijumfalno.

U Humskoj ističu da je Srbija jedina liga u Evropi u kojoj je prvenstvo skraćeno, te da su u svim ostalim ligama takmičenja ili prekinuta ili nastavljena po ranije utvrđenim pravilima.

Partizan je ranije pokrenuo postupak protiv Crvene zvezde i u FSS zbog sporne titule iz 1946. godine, ali su čelnici srpskog fudbala odbacili tužbu i titulu pripisali "crveno-belima".

Da, pripremamo tužbu pred CAS-om. A Vi, u kojoj ste to emisiji i šta tačno rekli? Možete li ovde javno da se odredite prema toj odluci? Sve ostalo Vaše piskaranje je nevažno.

— Partizanus Verus ⭐️⭐️⭐️⭐️ (@PartizanusV) July 16, 2020
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan sprema tužbu Sudu u Lozani kako bi oborio Zvezdinu titulu

Izvor: B92, 16.Jul.2020

Potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić najavio je da će njegov klub sudskim putem osporiti 31. titulu Crvene zvezde...Razlog tužbe je treća uzastopna, a ukupno 31. šampionska titula koju je Zvezda osvojila ove sezone u Superligi Srbije...Vuletić je, u prepisci na Tviteru sa predsednikom Sindikata...

Nastavak na B92...

NOVI RAT ZVEZDE I PARTIZANA: Crno-beli podnose tužbu sudu u Lozani!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2020

Večiti nemaju mira...Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić objavio je na svom Tviter nalogu da je Partizan spremio tužbu Sudu za sportsku arbitražu (CAS) u Lozani, zbog odluke Fudbalskog saveza Srbije da zbog pandemije skrati prvenstvo i odigra se bez plej-ofa..."Telegraf" prenosi potvrdu te...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.