Na Banjici mini SP, predigra pravog

Izvor: B92, 28.Nov.2013, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Banjici mini SP, predigra pravog

Rukometni klub Partizan, u saradnji sa Rukometnim Savezom Srbije, 1. decembra na Banjici organizuje simulaciju Svetskog prvenstva za žene.

Na ovoj simulaciji takmičiće se deca iz cele Srbije koja će biti podeljena u 24 ekipe i predstavljati zemlje učesnice Svetskog prvenstva.

Na, sada već tradicionalnom turniru, koji se održava po 6. put >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << - dva puta su pogađani finalisti zvaničnog prvenstva. Prethodnih pet puta, simulacija je zainteresovala mnoge ljubitelje rukometa, pa su tribine uvek bile pune.

Svaki put su se odazivali i ambasadori zemalja učesnica prvenstva, pa su i ove godine svoje prisustvo na Banjici potvrdili ambasadori Norveške, Alžira i Danske.

Svetsko prvenstvo u rukometu za žene održava se od 6. do 22. decembra u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Zrenjaninu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Na Banjici mini SP, predigra pravog

Izvor: B92, 28.Nov.2013

Rukometni klub Partizan, u saradnji sa Rukometnim Savezom Srbije, 1. decembra na Banjici organizuje simulaciju Svetskog prvenstva za žene...Na ovoj simulaciji takmičiće se deca iz cele Srbije koja će biti podeljena u 24 ekipe i predstavljati zemlje učesnice Svetskog prvenstva...Na, sada već tradicionalnom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.