NOVOSAĐANI PRESEKLI: Stop za Grobare

Izvor: HotSport.rs, 28.Nov.2016, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVOSAĐANI PRESEKLI: Stop za Grobare

U sredu od 18 časova na programu je derbi meč 18. kola Superlige Srbije u Novom Sadu, gde Vojvodina dočekuje Partizan.

Ovaj meč mogao bi da odredi dalji tok sezone za obe ekipe, pošto i jedan i drugi tim zaostaju šest bodova za Crvenom zvezdom, i neophodna im je pobeda kako crveno-beli ne bi ponovo napravili nedostižnu prednost.
A Novosađani su odlučili da urade sve kako bi imali maksimalnu podršku navijača, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << pa su tako odlučili da ulaz navijačima Partizana – zabrane. Bar za onu tribinu na kojoj se nalaze navijači Vojvodine.
– U cilju da utakmica protekne bezbedno i u dogovoru sa policijom, fudbalski klub Vojvodina naglašava da su zapadna i istočna tribina rezervisane isključivo za navijače Vojvodine i da na tu tribinu neće biti dozvoljen ulaz navijačima Partizana, čak ni onima sa kupljenom ulaznicom. Za navijače Partizana rezervisan je isključivo sektor ispod semafora na južnoj tribini. Preostali deo juga, kao i polovina istoka (od sredine tribine pa do juga), biće zatvoreni za prisustvo gledalaca, saopšteno je danas na sajtu Vojvodine.
Ulaznice svi koji žele mogu nabaviti po sledećim cenama, a jedno lice može uzeti najviše tri karte, uz ličnu kartu na uvid:
Zapad 600 dinara 
Istok i jug 400
Sever 200 

 
The post NOVOSAĐANI PRESEKLI: Stop za Grobare appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

"Grobarima" ograničen ulaz na stadion "Karađorđe"

Izvor: Vesti-online.com, 28.Nov.2016

U sredu od 18 sati na programu je derbi 18. kola Superlige u kom će Vojvodina na svom "Karađorđu" ugostiti Partizan. Dva tima dele drugo mesto na tabeli sa šest bodova zaostatka u odnosu na Crvenu zvezdu što znači da će pobednik koliko toliko zadržati korak sa crveno-belima, dok bi se poraženi...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.