Izvor: HotSport.rs, 28.Jul.2015, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVO PODRHTAVANJE TLA: Brazilac iz milanskog Intera želi u Partizan!

Doskorašnji fudbaler Intera iz Milana, Brazilac Džonatan Moreira, koji već nekoliko dana trenira sa šampionom Srbije, izjavio je da želi da potpiše ugovor i zaigra za Partizan!

Džonatan je prethodne tri godine proveo u Interu, nastupao je u oba duela grupne faze Lige Evrope 2012. godine protiv Partizana, a po završetku prošle sezone sporazumno se razišao sa milanskim timom.
Od pre desetak dana >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << čak i trenira sa Partizanom i sada je sam igrač najavio mogućnost da potpiše ugovor sa šampionom Srbije!
- Treniram u Srbiji sa Partizanom, a ako me pitate da li bih ostao u tom klubu, mogu vam reći da razmatramo i tu opciju i da nije nerealno – izjavio je Džonatan za Interovu klupski televiziju.
On je dodao da trenira žestoko, ali da se odlično oseća u Srbiji, te da bi mogao da ostane da ovde igra fudbal.
- Nedostaju mi utakmice i ritam. Osećam nedostatak mečeva u nogama, ali naporno treniram da ne bih ispao iz forme. Svaki dan imam po dva treninga dnevno, jedan ujutru i jedan uveče, a moj agent radi na pronalaženju novog kluba. Još uvek vagamo opcije i ponude, jer ima raznih, ali imamo dovoljno vremena za konačnu odluku – najavljuje Brazilac, koji se podjednako dobro snalazi na poziciji desnog beka i na mestu zadnjeg veznog igrača..
Da li je na pomolu još jedna bomba u režiji Partizana?
The post NOVO PODRHTAVANJE TLA: Brazilac iz milanskog Intera želi u Partizan! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.