Izvor: HotSport.rs, 06.Dec.2014, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVO DEMOLIRANJE: Partizan ‘polupao’ Branik

Baš kao i u prvom delu sezone vaterpolisti Partizana su ubedljivo savladali mariborski Branik ovog puta u 9. kolu regionalne Triglav lige u Sloveniji je bilo 23:6 (7:3, 5:2, 7:0, 4:1).

Od samog starta meča crno-beli su nametnuli svoj ritam pokazavši još jednom da su daleko bolji tim od Mariborčana koji su ubedljivo poslednji na tabeli grupe B. Nisu „kočili“ Beograđani do kraja utakmice već su koristili svaku priliku >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << da postignu što više pogodaka.
Najefikasniji u timu Vlade Vujasinovića bio je Subotić koji je postigao čak sedam pogodaka, Gilen je pet puta savladao domaćeg golmana, a Gogov četiri puta. Radojević je dao tri gola, Vico dva, a po jednom su pogađali Stojanović i Asanović. U ekipi Branika istakli su se Pevec i Rajšp sa po dva gola.
Posle kompletiranog devetog kola Partizan je i dalje na četvrtom mestu sa 15 skupljenih bodova odnosno ima četiri manje od Radničkog i Mladosti koji je na deobi drugog mesta, dok je neprikosnoveno Primorje koje je zabeležilo svih devet pobeda.
hotsport.rs

Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.