NOVI TRANSFER U HUMSKOJ: Bek POTPISAO za Partizan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2021, 13:04

NOVI TRANSFER U HUMSKOJ: Bek POTPISAO za Partizan!

Ozvaničeno.

Posle nekoliko mečeva u crno-belom dresu, Đorđije Jovanović je potpisao profesionalni ugovor sa Partizanom.

Španci nisu uspeli u prvom kolu da pobede Švedsku, Poljska je iznenađujuće izgbubila od Slovačke, i danas (18.00) ove dve selekcije praktično igraju za goli život. Kvota na Špance je 1,43, na iks 4,50, a na Poljake čak 7,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Španija - Poljska.

Mladi košarkaš (18) koji je stigao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na probu u Humsku još pre dve godine, kada je na klupi Partizana bio Andrea Trinkijeri (pročitajte OVDE) ozvaničio je višegodišnju saradnju sa Parnim valjkom.

Talentovani bek je u prethodnoj sezoni zabeležio svoj debi u prvom timu crno-belih, a najzapaženiji učinak je imao u odloženom meču 16. kola ABA lige protiv FMP-a.

Tada je na parketu proveo 18 minuta, postigao šest poena i imao četiri uhvaćene lopte.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.