NOVI ŠOK ZA GROBARE: Partizan odstranio igrača sa priprema

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 19:22

NOVI ŠOK ZA GROBARE: Partizan odstranio igrača sa priprema

Nije dobra atmosfera kod ekipe koja je bila četvrta prošle sezone.

FK Partizan ima u svojim redovima jednog od najtelontavanijih fudbalera u Evropi Matiju Popovića. On je bio vođa tima Srbije na Šampionatu Evrope do 17 godina, ali kako Mozzart sport javlja neće biti na pripremama crno-belih.

Priključio se prvom timu, odradio par treninga, ali došlo je razmomilaženje u pregovorima oko potpisivanja prvog profesionalnog ugovora, a dok se on ne parafira crno-belima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << preti opasnost da supertalentovanog 17-godišnjaka izgube za skromnu trening kompenzaciju.

U kadetskoj konkurenciji je dominirao, upisao više od 20 golova, imao i dvocifren broj asistencija, svi su mu predviđali skori proboj do Partizanovog prvog tima, ali su se po svemu sudeći odnosi zakomplikovali.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.