Izvor: HotSport.rs, 28.Dec.2015, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI ŠOK: NIje samo Anđušić nezadovoljan, najbolji igrač bi da napusti klub!

Sastančilo se danas u Humskoj, posle još jednog teškog poraza, ovoga puta od Igokee.

Problema ima na pretek, a najnoviji je da bi najbolji igrač Kevin Džons da napusti klub Jedna, piše Mondo. Vidi se i na parketu da je nezadovoljan, a nedavno je agent rekao, između redova, da njegov klijent dolazak u Partizan smatra greškom.
Jedan od uslova koji je Džons postavio kada je dolazio je da bude konkurentan sastav, koji će igrati važnu ulogu u ABA ligi. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << A to nije tako…
Međutim, Partizan je redovno isplaćivao igrača, pa bi, ukoliko želi da ide morao da plati obeštećenje izraženo u šest cifara, piše isti sajt. A može i da primeni satru foru: porodični problemi, bolest bliskog člana familije i sličnim stavrima kojima se služe Amerikanci.
Džons je ove sezone za 29 minuta na parketu prosečno 14,5 poena i 8,5 skokova. u karijeri je igrao za Šole, Nju Orleans Pelikans, San Migen Bermen, Kanton Čardž i Klivlend Kavalirs per partizana.
Razgovaralo se i o tome kako prevazići krize na svim poljima. Ono što possebno interesuje navijače je status Petra Božića, kome se skandirao da ode iz kluba.Božići i stručnom štabu je stručnom je ponovljeno da se u njih veruje i dobili su podršku. 
Što se Danila Anđušića tiće, on može da ide…

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

KOŠMAR - Partizan ostaje bez Džonsa?!

Izvor: Sportske.net, 28.Dec.2015

Prvi radni dan poslednje sedmice u 2015. godini postaje sve gori kada su navijači Partizana u pitanju. Nova loša vest glasi da krilni centar Kevin Džons želi da napusti klub...Košarkaški klub Partizan poražen je od Igokee u nedelju uveče a ispostavilo se da je to bila tek prva u nizu loših vesti...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.