NOVI POTRES U HUMSKOJ: Poznato je KO MENJA STANOJEVIĆA na klupi Partizana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2022, 17:06

NOVI POTRES U HUMSKOJ: Poznato je KO MENJA STANOJEVIĆA na klupi Partizana!

Saga još nije završena.

Prethodnih dana kao bomba je odjeknula vest da je trener Partizana Aleksandar Stanojević odlučio da napusti klupu kluba iz Humske. Međutim, sportski direktor crno-belih Ivica Iliev u utorak demantovao tu informaciju, ali pojavila su se i nova saznanja u vezi tog slučaja.

Kako saznaje MacBet sport, ukoliko bi Stanojević, ipak, odlučio da napusti crno-bele, velike šanse da ga nasledi ima stručnjak iz Superlige. U pitanju je Žarko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Lazetić, sadašnji šef struke TSC-a.

Nekadašnji napadač Partizana, kasnije pomoćni trener, pa i v.d. šef strunog štaba, dokazao se kao trener Metalca. U tom periodu, pre dve godine, je izjavio:

- Ne postoji ambiciozan trener koji ne želi da stigne u Partizan. Ili, ako navija za Zvezdu, onda u Crvenu zvezdu. Apsurdno je pričati o tome, to mi je jedan od ciljeva. Nisam opterećen, ali svi radimo da bismo vodili Zvezdu ili Partizan. Karijera mi se odvija u dobrom smeru, trenutno sam u klubu koji je dobra osnova. Nije cilj u Partizan samo doći, nego sa Partizanom i pobeđivati - izjavio je tada Lazetić.

Bilo kako bilo, aktuelni trener TSC-a iz Bačke Topole će na svoj dolazak u Humsku morati da sačeka jer važeći ugovor između Partizana i Aleksandra Stanojevića traje do 2024. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.