NOVI ODLAZAK? U Partizan stigla ozbiljna ponuda za supertalentovanog fudbalera

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2023, 09:19

NOVI ODLAZAK? U Partizan stigla ozbiljna ponuda za supertalentovanog fudbalera

Crno-beli nisu raspoloženi da puste napadača.

Prelazni rok u Evropi ulazi u foto-finiš, a Partizan bi u smiraj letnje pijace mogao da ostane bez još jednog fudbalera.

Španski drugoligaš Vljadolid poslao je ponudu za Sameda Baždara (19), piše Telegraf. U pitanju je jednogodišnja pozajmica sa obavezom prava otklupa ukoliko Valjadolid izbori povratak u La ligu.

Partizanu bi posle pozajmice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pripalo obeštećenje od dcva milipona evra, plus bonusi i procenat od dalje prodaje.

Žpitanje je d ali će rukvoodstvo crno-belih prihvatiti poonudu za napadačla, sobzirom na to da su ranije odbili tri miliona evra od Borusije Menhengladbah.

Crno-beli su odbili prvobitnu ponduu Špnaca, ali videćemo šta će se deseiti do kraja prelaznog roka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.