NOVI ODLASCI IZ HUMSKE: Tandem NAPUŠTA Partizan! Na OVE igrače Savo više ne RAČUNA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2019, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI ODLASCI IZ HUMSKE: Tandem NAPUŠTA Partizan! Na OVE igrače Savo više ne RAČUNA!

Crno-beli se pripremaju na Pohorju.

Ako je postojala i najmanja dilema, više je nema: Partizan će u novu sezonu ući bez Svetozara Markovića i Rikarda Gomeša! Stekli su se svi uslovi za realizaciju ovih transfera, dok je sve glasnija poruka da samo milimetri dele i defanzivca i najboljeg strelca crno-belih od prelaska u druge klubove.

Marković je definitivno postigao dogovor sa Olimpijakosom, po kome će Partizanu pripasti od ranije predviđenih 1.500.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << evra. Mladi reprezentativac se već nalazi u Atini, gde će parafirati ugovor do 2023. godine sa višestrukim šampionom Grčke. Ova formalnost očekuje se da bude obavljena u popodnevnim satima, kada će sada već bivši štoper Parnog valjka i zvanično zadužiti crveno-belu opremu Pirejaca.

Partizanu pripada i 10 odsto od narednog transfera. Crno-beli su u početku tražili petinu dodatnih sredstava, međutim, kako se posao otegao, Grci su smanjivali uslove i na kraju su se klubovi našli na deset odsto.

Što se tiče Rikarda, u Humsku su stigle najave da će Al Šarž iz Ujedinjenih Arapskih Emirata već danas poslati zvaničnu ponudu. Koliko će ona iznositi još se ne zna, ali se sve više pominje cifra od oko 3.500.000 evra.

U Partizanu se nadaju će Arapi podići uslove u odnosu na početne, jer su u Humskoj prvobitno tražili 5.000.000, a kao poslednju cifru postavili 4.000.000 evropskih novčanica. Kako god se okrene, Gomeš već pakuje kofere u iščekivanju dogovora dva kluba.

Vicešampion Srbije je ekspresno reagovao i naslednika reprezentativcu Zelenortskih Ostrva našao u Umaru Sadiku, fudbaleru Rome, koji je stigao u Partizan na pozajmicu, ali iz drugoligaša Specije.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ivana Anđušić-Maksimović, supruga srpskog košarkaša Danila Anđušića.

Jun, prošle godine 🍭Fićolino i ja 🌸💙 . . . . . #tb #pregnantbelly #momlife #summer #love #babyboy #menorca

A post shared by Ivana Andjusic Maksimovic (@ivanamaksimovic) on Jun 28, 2019 at 1:57am PDT

Recharging for what comes next🏝☀️🐚🦎 #summertime #beachbody #momlife #island #positivevibes #spain #inheart #mallorca #bluesky #turquoise #sea #loveit #me

A post shared by Ivana Andjusic Maksimovic (@ivanamaksimovic) on Jun 13, 2019 at 2:53am PDT

Life is too short to spend it on a boring things💫🇪🇸 • • #summer2019 #palmademallorca #spain #loveit #vacationmode #sunny #beach #beachbody #momlife #mombelike #momblogger #yellow #bikini #islandlife #instadaily

A post shared by Ivana Andjusic Maksimovic (@ivanamaksimovic) on Jun 6, 2019 at 12:38pm PDT

One in a million 💞✨ And she is mine🙈 Prijateljstvo kao i svaku vezu treba gajiti. Nase traje preko 20 godina i ne bih je menjala ni za sta na svetu! Srecan rodjendan draga! Nek ti ova bude najlepsa do sada!❤️🎂🥂 #girlfriendsgoals

A post shared by Ivana Andjusic Maksimovic (@ivanamaksimovic) on Mar 1, 2019 at 12:16pm PST

#tb to our #goldenparty ✨ Moj plesni partner kroz život 👔❤️👗 @daniloandjusic

A post shared by Ivana Andjusic Maksimovic (@ivanamaksimovic) on Feb 16, 2019 at 12:29pm PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Zvanično: Partizan prodao Svetu Markovića!

Izvor: MozzartSport.com, 08.Jul.2019

(Od izveštača MOZZART Sporta iz Slovenije) Sada je i zvanično, Partizan je prodao mladog štopera Svetozara Markovića u Olimpijakos, saznaje MOZZART Sport! Pregovori koji su trajali mesecima su sada uspešno okončani, pošto je danas u klub stigao papir iz Pireja o kompletiranom transferu i mladi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.