NOVI NAPADAČ: Partizan predstavio Nigerijca (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 12.Avg.2017, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI NAPADAČ: Partizan predstavio Nigerijca (FOTO)

Partizan je danas predstavio zvanično novo pojačanje, napadača koji će u Humskoj igrati godinu dana kao pozajmljeni igrač.

Posle Nemanje Miletića i Sejdube Sume, Partizan je doveo treće pojačanje ovog leta. Reč je o napadaču Teofilijusu Solomonu, Nigerijcu koji je nastupao za Rijeku, a sa Kantride stiže kao pozajmljeni igrač uz >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << pravo otkupa na kraju sezone.
– Imam veliko zadovoljstvo da predstavim Solomona kao novog igrača Partizana. Po prvi put od kada sam sportski direktor imam priliku da radim na igraču kog vidim kao veliki potencijal i budućnost Partizana. Do sada su to bili igrači koji odmah donose kvalitet, i ja očekujem da ga on brzo pokaže, ali on je prvi koji ima prostor da to demonstrira. Igrač kog od prošlog leta imam na radaru, logično je da gledamo sve igrače u regionu. Prošle godine je možda bilo rano jer je bio neiskusniji i dao sam mu prostor da pokaze kvalitet što je on učinio ove godine. Kada sam ušao u priču, bio sam odbijan jer je bilo mnogo ponuda evropskih klubova, ali smo sada uspeli. Moram da naglasim da on nije zamena ni za jednog našeg napadača, jer svi naši igrači imaju različite karakteristike – rekao je sportski direktor Partizana, Ivica Iliev.
Potom se novinarima obratio i Teofilijus Solomon.
– Ovo je veliki klub, mnogo sam čuo o njemu i srećan sam što sam dosao ovde. Mislim da ću samo dodatno napredovati – kratak je bio Slomon.
FOTO: HOTSPORT

Nigerijac je govorio i o treneru Miroslavu Đukiću.
– On je trener koji puno radi. Dobar za saradnju.
O Taribu Vestu
– Ne poznajem ga i nisam toliko upućen, ono što je bitno, daću sve od sebe da pomognem timu da osvajamo trofeje – rekao je Solomon, a nadovezao se Iliev i našalio da možda čak nije bio ni rođen kada je Taribo igrao.
Iliev je upitan i oko novih pojačanja, odgovor je bio kratak.
-Biće.
Na kojim pozicijama?
– Biće. Na onim na kojim je potrebno. Vrlo brzo – rekao je Iliev van oka kamera izlazeći iz sale.
Iz Humske – Stefan Smuđa.
The post NOVI NAPADAČ: Partizan predstavio Nigerijca (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

EVO DETALJA DOGOVORA: Stojković se zvanično vratio u Humsku, a Partizan je već preduzeo sledeći korak! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 12.Avg.2017

Crno-beli su danas promovisali novo pojačanje, Nigerijca Solomona, ali i našem portalu dali potvrdu da je na pomolu novo, mnogo važnije.. . Posle predstavljanja Solomona, sportski direktor Partizana Ivica Iliev je izlazeći iz konferencijske sale dobacio novinarima da vrlo brzo mogu očekivati novo...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.