Izvor: HotSport.rs, 01.Jan.2015, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI GAF DALOA: Simpatični Francuz ponovo zablistao na društvenim mrežama (FOTO)

Simpatični, mladi plejmejker Partizana, Boris Dalo, za sada je najzapaženiju rolu za svog klub imao – van terena.
Naime, ovaj Francuz proslavio se kada je, putem socijalnih mreža, na simpatičan način pozvao Sašu Pavlovića da se vrati u tabor kluba iz Humske ulice.
Dalo je sada čestitao Novu godinu na tri jezika, a između ostalog i na srpskom koji mu, baš kao i na vedenom klipu, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << pravi dosta muka pa je ponovo napravio serijal simpatičnih lapsusa.
#2015 #LetsGo pic.twitter.com/XyHEaCAZSC
— Dallo Boris (@1Bobo2) January 1, 2015
Srećom, ovog puta Dalo, čini se, ipak neće nikog da „iznabadaba“…
hotsport.rs
Pogledaj vesti o: Partizan,   Twiter

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Dočekali Novu godinu zajedno? Kris Martin i Dženifer Lorens KONAČNO uslikani zajedno

Izvor: Blic, 01.Jan.2015

Muzičar i glumica snimljeni su u jednom restoranu u Las Vegasu, a fotografija se brzo našla na društvenim mrežama...Did Chris Martin spend New Year's Eve with Jennifer Lawrence? http://t.co/UiEBAvsdE9 pic.twitter.com/LtvkldYK2j..— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb) January 1, 2015

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.