NOVAKOV SIN UKRAO ŠOU U MONAKU: Stefan slavi svaki potez i koš Partizana (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2023, 22:40

NOVAKOV SIN UKRAO ŠOU U MONAKU: Stefan slavi svaki potez i koš Partizana (VIDEO)

Uživa u košarci...

Košarkaši Partizana gostuju Monaku u meču 33. kola Evrolige, a još jednom ove sezone, meč prati najbolji teniser sveta Novak Đoković.

Novak je u društvu supruge Jelene i sina Stefana došao na utkamicu, koju prati iz prvih redova. Ipak, ovoga puta je mali Stefan koji sa puno emocija prati svaki potez i koš Partizana. Pogledajte kako izgleda kada sin Novaka Đokovića navija za crno-bele.

Нема дилеме, мали је наш >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << @DjokerNole 👀⚫⚪#partizan #kkpartizan #bcpartizan #euroleague #everygamematters #monacobasket #grobari pic.twitter.com/HNpmiDUqOs

Partizan.net (@PartizanNet) April 7, 2023

Da podsetimo, ove sezone Novak je pratio mel Partizana i Olimpijakosa, a Stefan je sa mamom Jelenom došao u Arenu kako bi pratio i duel sa Real Madridom. I tada je, navijanjem davao podršku crno-belima.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.