Izvor: HotSport.rs, 10.Mar.2015, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA OBEĆANJA: U Partizan stiže strani kapital

Kada su preuzeli vlast u Partizanu članovi nove uprave predvođeni predsednikom Zoranom Popovićem pompezno su najavljivali ulazak zdravog kapitala odnosno novac kojim bi mogli da budu makar donekle rešeni finansijski problemi.

Vreme prolazi, a stvari gotovo da se ne pomeraju sa mrtve tačke, ako se izuzme prodaja Petra Škuletića Lokomotivi za četiri miliona evra. Ipak, prvi čovek crno-belih nastavlja sa obećanjima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> - Dug od 14 miliona evra nije mali, ali nije ni veliki. Ako imate jasnu viziju projekata na kojima radite, stvarate dobar igrački kadar i rezultate, onda će i njegovo smanjivanje biti brže od predviđenog. Dug nije mali, ali sa dobrim timom oko sebe radim na njegovom umanjenju. I sami znate da smo prodajom Petra Škuletića inkasirali nekoliko miliona evra i samim tim, umesto prvobitno planirana četiri miliona kredita, uzeli smo samo milion. Pregovaramo sa ozbiljnim stranim i domaćim partnerima koji su zainteresovani za ulaganja u klub, ali ništa ne može da se realizuje preko noći, rekao je Popović u intervju za Novosti.
Popović tvrdi da je poverenje investitora izgubljeno i da ga nije lako vratiti za relativno kratko vreme.
- Imamo određeni plan po kojem radimo. Trebalo bi, pre svega, vratiti poverenje investitora u domaći fudbal, a to se ne može uraditi za mesec dana. Siguran sam da ćemo tokom godine polako, ali stabilno i dugoročno na pravim osnovama početi da gradimo i novi sponzorski pul, koji ima iste želje i ambicije kao mi, rekao je između ostalog predsednik crno-belih.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Popović: Strani investitori žele da ulažu u Partizan

Izvor: Sportal.rs, 11.Mar.2015, 09:13

Fudbalski klub Partizan, ako i većina klubova u Srbiji muku muči sa finansijama, a novoj upravi na vratu je teret od 14 miliona evra. Ipak, predsednik crno-belih Zoran Popović tvrdi da ni taj dug nije velik i da dobrim radom može brzo da se smanji...- Dug od 14 miliona evra nije mali, ali nije ni...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.