Izvor: HotSport.rs, 23.Dec.2015, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA KAZNA ZA PARTIZAN: Nečiji banalan propust skupo će koštati srpskog šampiona

Zbog pogrdnog skandiranja navijača tokom meča protiv Vojvodina FK Partizan kažnjen je igranjem jedne utakmice bez prisustva publike, ali tu nije kraj sankcijama Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije.

Naime, zbog toga što klub nije štampao ulaznice za meč protiv Vojvodine crno-beli su kažnjeni novčano sa 300.000 dinara. Iako je ulaz na taj meč bio slobodan, prema propozicijama takmičenja domaćin utakmice je obavezan da podeli štampa i podeli karte. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
Meč bez publike već je odrađen u 22. kolu Superlige Srbije pošto su kapije stadiona u Humskoj bile zatvorene u duelu sa čačanskim Borcem, koji je pripao crno-belima rezultatom 2:1.
S obzirom na bonus koji će Partizan dobiti od UEFA za devet osvojenih bodova u grupnoj fazi Lige Evrope 300.000 dinara ne bi trebalo da predstavlja problem. Uostalom gde ima tu se i prosipa, zar ne?

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Partizan plaća 300.000 jer nije štampao besplatne ulaznice?!

Izvor: MozzartSport.com, 23.Dec.2015

Crno-beli kažnjeni zbog loše organizacije meča sa Vojvodine..Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije stavila je danas tačku na navijačke incidente tokom nedavnog meča Superlige između Partizana i Vojvodine (1:2)...Podsetimo, crno-beli su zbog nacionalističkog skandiranja svojih navijača,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.