NOVA INFORMACIJA O NEVOLJI I VULETIĆU! Vučićević tvrdi da je bivši potpredsednik Partizana posećivao Velju dok je bio u kućnom pritvoru (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2021, 22:55

NOVA INFORMACIJA O NEVOLJI I VULETIĆU! Vučićević tvrdi da je bivši potpredsednik Partizana posećivao Velju dok je bio u kućnom pritvoru (FOTO)

Otkrivena nova saznanja o Velji i Vuletiću

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević gostujući u specijalnom izdanju Nacionalnog dnevnika na TV Pink govorio je o vezama bivšeg potpredsednika Partizana Vladimira Vuletića i vođe kriminalnog klana Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja.

- Profesor Vuletić hoće da kaže da se sa Veljom Nevoljom čuje prvi put. Navodno zbog nekih ostavki. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << A kaže mu "Ja tebe volim". Kakva ljubav kad pričate o ostavkama. Ne zaboravite da Vuletić kaže Velji "Ono smo ti danas završili". Očigledno je reč o nekom "talu" i očigledno je da ne razgovaraju prvi put. Ili je u pitanju novac ili droga. Ovaj snimak očigledno dokazuje veze Vuletića i vođe grozomornog klana Velje Nevolje. Sa zverima koje su ubijali ljude, sekli uši, masakrirali, sa takvim ljudima se druži profesor Pravnog fakulteta Vuletić. On već nedeljama pokušava da relativizuje priču. Ne zaboravite, najviše žrtava je iz redova navijača Partizana. A onda kažu da se država navodno obračunava sa Partizanom. Pa kako? Oni su se obračunavali i činili najgore zločine upravo nad njima - rekao je Vučićević.

On je dodao da pouzdano zna da ovakvih snimaka ima još.

- Ovi mafijaši iz redova Belivuk - Miljković su imali očigledno ozbiljne veze u vrhu policije. Niko ih nije istraživao. Ne zaboravite, Belivuk je bio godinu dana "pod merama". Dakle, pouzdano znam da ovo nije jedini snimak, ima toga još. Ima i kada se Vuletić zaklinje na vernost. Ja sam večeras napisao na Tviteru profesoru koji je želeo da bude nekakva moralna vertikala ovog društva napisao da li se ovako ponašaju ljudi koji se ne poznaju. On i njemu slični su pričali po gradu da će Belivuk, Miljković i ostali da budu na slobodi za dva, tri, pet meseci, a sada kada su izašli dokazi grozomornih zločina iz tih skaj telefona, šta će sad? Prema onome što mi znamo, oni se terete za nestanak 16 ljudi. Oni će ostati u zatvoru decenijama, neki će dobiti i doživotnu. Neki iz vladajuće stranke su odlučili da im pripada nešto što im ne pripada. Osilili su se. Prikupljaju se dokazi, video sam da je Vučević izjavio da je dvoje ministara iz Vlade stajalo iza ovoga. Policija radi odlučnije nego ikada - kaže Vučićević.

Otkrivene nove informacije

- Došli smo do čvrstih saznanja da se gospodin Vuletić viđao sa Veljkom Belivukom dok je ovaj bio u kućnom pritvoru. Kada mu je bilo zabranjeno da komunicira sa ljudima, Vuletić je tajno išao kod njega i viđao se sa njim, dogovarao sa njim neke poslove - otkrio je glavni i odgovorni urednik Informera.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.