I NEBO JE PLAKALO Partizan je bio na korak od SNA i preživeo NAJTRAGIČNIJI PORAZ! Brnović je promašio penal, usledio je BOLNI MUK (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2018, 07:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I NEBO JE PLAKALO Partizan je bio na korak od SNA i preživeo NAJTRAGIČNIJI PORAZ! Brnović je promašio penal, usledio je BOLNI MUK (VIDEO)

Sreća je ponekad nepravedna i daleka.

Kralj, Ðordjević, Mirković, Emeghara, Lomić, Bajić, Nađ, Tomić, Grubješić, Brnović, Boja, Vukčević, Odita i Radović, akteri su jednog od najtragičnijih poraza Partizana u istoriji njegovog 70-godišnjeg postojanja... Te noći se u Humskoj čuo huk Grobara svih 120 minuta, koji je utihnuo posle promašenog penala Nenada Brnovića,  nastao je muk, koji se kroz jecaj vatrenih pristalica crno-belih stapao u tugu i nevericu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u njihovim očima. Bila je to noć za zaborav...

SVE JE PUCALO! Seksi VODITELJKA mu je posle RAZVODA ispraznila džepove, a on je utehu pronašao u UDOVICI ponatog biznismena (VIDEO+FOTO)

UDARA KAO SVETI ILIJA, ALI IZGLEDA KAO BOGINJA: Nijednom muškarcu šamar od nje ne bi teško pao (FOTO)

BROJ PRATILACA JOJ SVE VEĆI! Optužena je za doping ali ruska plivačica i dalje je mezimica na INSTAGRAMU (FOTO)

Sve je te noći bilo na starni izabranika Vladimira Vermezovića... Pun stadion, gromoglasno navijanje koje će retko ko ponoviti biše ikada. Čitav stadion je bio na nogama i u jedan glas pevao "Na na na na na Napred Partizan".

GAŽENJE U DERBIJU: Bivši igrač Partizana EVROGOLOM i asistencijama srušio VELIKOG rivala! (VIDEO)

Napadi Parnog valjka su se nizali kao na traci, međutim, lopta je bila ukleta, kao i gol čuvara mreže gostiju-Čobeja. Grubješić, Tomić, Boja, Odita, Nađ, iamli su šanse za postizanje gola. Igrao je Partizan kao u transu, sve je ukazivalo na to da će Slovaci popustiti...

NIJE SAMO RONALDO: Juventus spremio novu BOMBU! U Torino stiže ZVEZDA Mančester sitija! (FOTO)

Crno-beli su imali veliki broj prilika tokom regularnog dela utakmice i produžetaka, dok Artmedija nijednom ozbiljnije nije ugrozila gol Kralja. Već od samog početka meča, pa sve do isteka drugog produžetka, igralo se samo na jedan gol.

PODELIO JE BITNU FOTKU SA SVOJIM OBOŽAVAOCIMA: Nejmar kakvog do sada niste videli (FOTO)

Artmedija je u Beograd došla da se brani, dok je Partizan često presingom terao igrače gostiju da kombinuju već ispred sopstvenog šesnaesterca kako bi se oslobodili pritiska.

Sve to nije bilo dovoljno da se savlada golman Čobej, pa se otišlo u penale... Lutrija od koje srce staje, odlučilo je pobednika na tom meču. Čak su i tu fudbaleri Partizana imali šansu za završni udarac, međutim, Boja je bio uplašen. Kamerunac je uhavtio zalet i šutirao traljavo, Partizan je ispustio šansu da ode u Ligu šampiona drugi put za tri godine...

Pročitajte i:

Šta se to desilo, pitali su se svi, pa i sami akteri na terenu. I dok su svi razmišljali Đurica je uzeo loptu i doveo svoj tim na korak od pobede... Jasno je bilo da se bliži kralj, a tačku na ovu neverovatnu utakmicu stavio je Nenad Brnović promašajem sa bele tačke za veliku radost Artmedije u Humskoj...

Teško je opisati osećaj poraza uprkos pobedi kojoj se gledalo u oči. Delovalo je da je konačan trijumf blizu, ali je fortuna te noći bila daleko od crno-belih junaka..

GAZIO JE SVE PROTIVNIKE I BRIJAO GLAVU PRE SVAKOG MEČA: Stojaković i ON rešetali su koševe! Bio je u filmu sa dve PORNO ZVEZDE (VIDEO+FOTO)

Svakako da su bili junaci uprkos gorkom ukusu poraza, jer su izgarali na terenu od prvog do poslednjeg tenutka...Ta atmosfera će se prepričavati, pesma i dlanovi koji su ostali zauvek u srcima Grobara.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.