NLB: Evropa kuca na vrata Radničkog iz Kragujevca

Izvor: BKTV News, 06.Mar.2012, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NLB: Evropa kuca na vrata Radničkog iz Kragujevca

Kragujevčani danas u 18:00 odigraće poslednji meč pred svojim navijačima u hali Jezero.
Potom im slede tri gostovanja u roku od osam dana.
Partizan ide na final 4, Crvena Zvezda ne može na evroscenu, Hemofarm usred sezone je izvršio smenu generacija, spokojan je, u novembru i decembru su stekli dovoljan broj pobeda da ne završe na poslednjem mestu i automatski ispadne iz lige.
Samo Kragujevčani imaju >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << konkretan i rezultatski snažan motiv u završnici ligaškog dela regionalnog takmičenja.
Ako večeras na svom parketu savlada Helios na svom parketu, a zatim i Zlatorog i Krku u gostima, četa Miroslava Mute Nikolića steći će pravo nastupa u Evrokupu 2012/2013, što je na početku sezone određen kao primarni cilj.
Gostovanje Makabiju iz Tel Aviva bi 17. marta imalo samo revijalni karakter.
Stefan Birčević i Vladimir Vuksanović su protiv Zagrebačkih “mrava” nadoknadili su učinak povređenih Stefana Sinoveca i Stivena Markovića, a sličan zadatak imaće i u preostalim utakmicama NLB lige.
Stefan Sinovec neće biti u sastavu Radničkog do početka Super lige Srbije, povratak Stivena Markovića očekuje se najkasnije do utakmice protiv Zlatoroga.
Prvi meč Radničkog i Heliosa u Sloveniji posle produžetka dobio je Radnički sa 96:90.
Osnovu Heliosa čine američki plejmejker Gej, bek Prepelič i iskusni centar Drago Pašalić.
Budimir Vasilijević
Tweet
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Kragujevac

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.