NJEGOV POTPIS MENJA SVE: Zvezda otima Partizanu zvezdu Barselone (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2023, 16:53

NJEGOV POTPIS MENJA SVE: Zvezda otima Partizanu zvezdu Barselone (FOTO)

Očekuje se rasplet.

Ovakav prelazni rok se definitvno ne pamti. Posle Panatatinikosa, u centru pažnje su srpski velikani, Partizan i Crvena zvezda. Crno-beli su za sada doveli dva nova igrača, a crveno-beli čak devet.

Međutim, prava bitka tek predstiji između večitih rivala.

Partizan je veoma blizu da dovede Nikolu Mirotića, ali Crvena zvezda je na dobrom putu da crno-belim preotme >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << još jednu veliku želju, takođe košarkaša Barselone Korija Higinsa.

- Izvori bliski klubu sa Malog Kalemegdana ističu da su crveno-beli u kontaktu sa Korijem Higinsom - navodi se na internet izdanju Sportskog žurnala.

Kori Higins je već gotovo deceniju među najboljiim igračima Evrolige. Igrao je za CSKA od 2015. do 2019. godine, a poslednje četiri sezone je u Barseloni.

Sa Moskovljanima je osvojio dve titule prvaka Evrolige. Prošle sezone u Evroligi na 32 meča imao prosek 8,7 poena 2,2 skoka i 1,7 asistencija, dok je u ACB igrao 16 utakmica i postizao 9,8 poena, uz 2,2 skoka i 1,5 asistencija.

Zanimljivo je istaći da su inostrani mediji danas takođe isticali Korija Higinsa, ali kao želju Partizan Mozzart Beta. Naime, radio Katalonija se i dalje iz dana u dan bavi slučajem Nikole Mirotića, a njihov novinar je istakao da postoji realna mogućnost da Mirotić sa sobom povede još jednog igrača Barselone u Humsku, a pretpostavlja se da bi to mogao da bude Higins.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Marina, supruga Vojšeha Ščešnog
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.