NJEGA NIKO NIJE OČEKIVAO: Džet set gleda Partizan i Real, a najveće iznenađenje je čuveni gost iz Zagreba (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2023, 21:49

NJEGA NIKO NIJE OČEKIVAO: Džet set gleda Partizan i Real, a najveće iznenađenje je čuveni gost iz Zagreba (FOTO)

Meč 32. kola Evrolige.

Još jedan praznik košarke u “Areni”.

Partizan je dočekao Real Madrid u 32. kolu Evrolige, a ovaj spektakl privukao je brojne zvanice iz sveta košarke, ali i drugih sfera života.

U najveću dvoranu na Balkanu stigle su glumačke veličine Bogdan Diklić i Dragan Bjelogrlić, muzičar Zoran Kostić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Cane, rukometna legenda Momir Rnić, ali i slavni košarkaš Cibone i reprezentacije Hrvatske, a danas selektor Hrvatske Aleksandar Petrović.

Preisustvo “Ace Trice” je najviše iznenadilo prisutne, ali nema sumnje da Petrović nije želeo da propusti praznik košarke u komšijskom Beogradu.

Takođe, meč u Beogradu je iskoristio kako bi razgovarao sa igračem Reala Mariom Hezonjom, reprezentativcem Hrvatske.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Rakel Jakob, devojka golmana Žozea Saa.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Dragan Bjelogrlić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.