NISU SAMO JABUSELE I EGZUM: Lesor i Musa u OGROMNOM klinču, pogledajte kako je Francuz bacio na parket Bosanca (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 23:46

NISU SAMO JABUSELE I EGZUM: Lesor i Musa u OGROMNOM klinču, pogledajte kako je Francuz bacio na parket Bosanca (VIDEO)

Pojavio se snimak.

Košarkaši Partizana savladali su Real u Madridu i drugi put u tri dana i u Beogradu nose prednost od 2:0. Sjajna igra tima Željka Obradovića je zapala u drugi plan zbog sukoba igrača dveju ekipa na samom kraju utakmice.

Sve je započeo Ljulj, Panter je upao u klinč sa njim, da bi potom izbila opšta tuča u kojoj je bilo mnogo nemilih scena.

Mali broj kamera je uspeo da zabeleži sukob Matijasa Lesora i Džanana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Muse.

Upali su prvo u klinč Musa i Panter, a potom im je prišao Lesor i rukom bacio na parket reprezentativca Bosne i Hercegovine.

Hvala Matijase pic.twitter.com/2goH4IgpEH

— tić (@ttivniater) April 27, 2023
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

STIGLE PRVE INFORMACIJE O STANJU EGZUMA: Dante IZNET sa terena, evo kakva je povreda u pitanju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023

Užasan udarac Jabuselea...Košarkaš Partizana Dante Eksum najgore je u tuči igrača u pobedi Partizana nad Real Madridom, na susretu koji je prekinut pre kraja...Australijanca je prvo udario Argentinac Gabrijel Dek, a onda ga je rvačkim zahvatom bacio Geršon Jabusele...Na kraju, Egzum je povređen...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.