NIŠTA OD POMERANJA, NIŠTA VEROVATNO NI OD FINALA: Partizan neće da igra 13. juna

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2023, 21:34

NIŠTA OD POMERANJA, NIŠTA VEROVATNO NI OD FINALA: Partizan neće da igra 13. juna

ABA i KLS su se sporazumeli, ali to crno-beli nisu prihvatili.

ABA lige i Košarkaške lige Srbija su pronašli dogovor u pronalasku novog termina za finale regionalnog takmičenkja, alicrno-beli su ti koji, ipak, ne žele da prihvate tu promenu.

Crno-beli su poslali pismo čelnicima ABA lige, na kom je potpisan Zoran Savić, a mi ga prenosimo u celosti.

- Poštovana gospodo, cenimo napore menadžmenta da se na neki način reši problem do koga je iznenada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << došlo zbog određivanja istog termina utakmica ABA lige i Košarkaške lige Srbije. Nije nam poznato kako je moguće i zbog čega je došlo do takvog problema. Što se tiče Vašeg predloga za izmenu termina u poslednjem momentu nakon konsultacija sa komercijalnim službama kluba, upravom i stručnim štabom zaključili smo, na žalost, da KK Partizan ne može da prihvati predloženu izmenu termina. Naše očekivanje je da se držimo pravila koja smo svi u ABA ligi usvojili.

- KK Partizan je u skladu sa kalendarom takmičenja i primljenom obaveštenju o terminima utakmice (objavljenom i postojećem na zvaničnoj internet stranici lige) ranije pustio u prodaju ulaznice za prvu utakmicu finalne serije ABA Lige, od kojih je veliki broj ulaznica prodao. Klub očekuje rekordnu posetu. Poznato je da naše utakmice prati veliki broj navijača, od kojih mnogi žive van Beograda. Jasno je da naš klub ima veoma dobar odnos sa svojim navijačima, zahvalan im je za bezrezervnu podršku i vodi računa o njima (kao i oni o svom klubu).

- KK Partizan ne može i neće da izneveri svoje navijače koji su već kupili karte za utakmicu. Zato bi bilo neodgovorno da prihvatamo termin koji su odredila iz menadžmenta Lige koja su za to ovlašćena. Dakle, naš odgovor na Vaše pitanje je da KK Partizan nije saglasan sa promenom termina. Molimo Vas da nas obavestite u koje će se tačno vreme 12.6.2023. godine odigrati prva utakmica finalne serije lige - stoji u pismu Partizana.

Sve je jasnije da kako stavri stoje Zvezda i Partizan neće ni igrati, a kakva je atmosfera to je i bolje, jer normalan svet i ne želi ovo, već borbu dva košarkaška tima.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Partizan ne pristaje na promenu termina! Savić pisao ABA ligi: Očekujemo da se držimo pravila koja smo svi usvojili!

Izvor: 24sedam.rs, 08.Jun.2023

Crno-beli odbili predlog rukovodstva regionalnog takmičenja da se početak finalne serije pomeri za jedan dan

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.