NIŠTA OD PARTIZANA Bivši reprezentativac seli se u Seriju A

Izvor: 011vodič.com, 06.Sep.2019, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIŠTA OD PARTIZANA Bivši reprezentativac seli se u Seriju A

Nekadašnji reprezentativac Srbije Slobodan Rajković prethodnih dana se pominjao kao potencijalno pojačanje Partizana. Slobodan je igrač, može da bira, ali, najverovatnije nema ništa od selidbe u Humsku.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Italijanski mediji pišu da je iskusni štoper na meti nekoliko klubova u Serija A, ali da je najbliži Sampdoriji. Osim kluba iz Đenove, pominjao se i Lacio kpotencijalna nova sredina za defanzivca.
Prošle sezone igrao je u Italiji, u Seriji B za Palermo, ali je klub sa Sicilije prebačen u četvrti rang takmičenja zbog finansijskih problema. Rajković ima 30 godina, ponikao je u mlašim kategorijama OFK Beograda, potpisao je za Čelsi kao tinejdžer, ali nikada nije zaigrao za “plavce”.
U bogatoj karijeri promenio je mnogo klubova iz države. Branio je boje holandskih klubova PSV iz Ajndhvena, Tventra, Vitesea, a igrao je dugo u Nemačkoj za Hamburger i Darmštad. U Palermu je od 206. godine.
PROMOVISAN Marković nije hteo o pozivima Zvezde i Dinama: Ja sam “grobar”!


The post NIŠTA OD PARTIZANA Bivši reprezentativac seli se u Seriju A appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Android,   Jutjub

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.