NIŠTA OD MAČVANA: Partizan VRAĆA nekadašnjeg kapitena

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2020, 14:26

NIŠTA OD MAČVANA: Partizan VRAĆA nekadašnjeg kapitena

Raskida ugovor.

Bivši kapiten Partizana Žofri Lovernj napušta Fenerbahče predstojećeg leta. Francuz nije opravdao očekivanja u Istanbulu nakon dolaskam iz NBA ligi i prema poslednjim informacijama iz Turske očekuje se da sporazumno raskine saradnju sa Fenerbahčeom. Koliko se Lovernj mučio sa formom toliko je i sa povredama i sada mu je karijera na raskrsnici.

Poslednje informacije govore da su za Lovernja interesovanje pokazali evroligaši Baskonija i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ASVEL.

Takođe, očekuje se da se u trku umeša i Partizan, koji je Lovernja hteo da vrati i zimus, ali je na kraju morao da se zadovolji Džejmsom Mekaduom.

Joffrey Lauvergne, geleceği, Dusko Vujoseviç ve Partizan basketbolcularının okuduğu kitaplar, başarıları, başarısızlıkları, NBA, Euroleague ve Zeljko Obradovic hakkında konuştu ve her zamanki gibi, konuşmada tamamen beklenmedik konular ortaya çıktı https://t.co/mKHJQ8arQI

— Skorer • #EvdeKal (@skorermilliyet) May 13, 2020

"Između Lovernja i Partizana postoji velika ljubav, mi smo tražili 'peticu' i javila nam se njegova agencija sa rečima da bi moglo da dođe do transfera. Mi smo počeli pregovore i nisu nam se ispunile želje. Odlučio je da ostane u Fenerbahčeu - rekao je predsednik crno-belih Ostoja Mijailović u jednom od intervjua.

Lovernj je ove sezone u Evroligi imao prosek od 8,5 poena, 6,5 skokova i 1,8 asistencija po meču u proseku.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.