Izvor: HotSport.rs, 05.Jan.2015, 00:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIŠTA NOVO: Koga psuje Vujošević? (VIDEO)

Na konferenciji za medije posle utakmice između Partizana i Cedevite novinari su obavestili trenera Duška Vujoševića da su se u direktnom prenosu meča čule njegove psovke o čemu je on između ostalog i govorio.

Nakon što je pobrojao igrače koji će izaći na teren posle tajm-auta iskusni stručnjak je u svom stilu žestoko opsovao, tako da je izgledalo kao da je psovka upućena igračima što čini se nije bio slučaj.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
– Pričaju mi da se na televiziji čulo kako psujem. Psovao sam i verujem da će to biti u nekim novinima, da će opet doći do zamene teza, da će se više pričati o tome, nego o igri. Slobodno, ali u životu treba da postoji reciprocitet, rekao je Vujošević na konferenciji za medije.
hotsport.rs

Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.