NISAM SKLANJAO FILIPA: Trener Partizana OTKRIO zašto je Stevanović NAPUSTIO Humsku

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2021, 16:01

NISAM SKLANJAO FILIPA: Trener Partizana OTKRIO zašto je Stevanović NAPUSTIO Humsku

Mladi vezista potpisao za Mančester Siti.

Među mnogim temama, o kojima je odgovorao na pitanja navijača, trener Partizana Aleksandar Stanojević se dotakao i odlaska Filipa Stevanovića.

Mučio se Liverpul u prvom kolu protiv Milana i slavio sa 3:2, a ako večeras (21.00) kao gost savlada Porto biće blizu osmine finala. Kvota na dvojku je 1,75, na duplu šansu 1X 2,20, a na 3+ 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Porto - Liverpul.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Mladi vezista potpisao je za šampiona Premijer lige Mančester Siti, ali je u dogovoru klubova ostao na pozajmici u Partizanu. Ipak, zbog male minutaže izrazio je nezadovoljstvo i zatražio promenu sredine, pa je posle kratke pozajmice u Humskoj otišao u holandski Herenven.

- Filip Stevanović je otišao s gorčinom, nezadovoljan. Ja sam s njim pričao više puta. On misli da ga nismo ispoštovali. On se ugojio 5-6 kilograma u tom periodu kad nije bio u formi. Ja sam mu lično rekao da se ugojio, da je već potpisao i da ga ništa ne interesuje, a ne može to tako. Iz razloga što je Partizanovo dete, stavljao sam ga u 18 igrača, ali nije zasluživao. Rekao sam mu sve. Posle je skinuo kilažu - otkrio je Stanojević, a potom dodao:

- Posle je bila priča da sam ga sklanjao. Nisam hteo taj žig da nosim, ali znate kako je trenirao. Nije bilo dobro. Ja mu želim da on tamo promeni način razmišljanja i povede računa o svemu. I da uspe - istakao je trener crno-belih.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.