Izvor: HotSport.rs, 18.Jan.2015, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKOLIĆEVA RAČUNICA: Partizan već sada ima pet pojačanja! Hoće li Kleo biti šesto?

Trener Partizana Marko Nikolić zadovoljan je svojim igračkim kadrom, koji će ovog proleća po njegovoj računici imati pet pojačanja u samom startu povratkom povređenih igrača.

U Humsku je ove zime stigao samo Stefan Babović, ali će Nikolić ovog proleća na raspolaganju imati još četvoricu igrača koji su propustili veći deo jesenjeg dela zbog povreda.
– Mogu slobodno da kažem da smo, uz Stefana Babovića, jači za još četvoricu fudbalera, na koje jesenas >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << nismo mogli da računamo zbog povreda – Darka Brašanca, Nemanju Kojića, Miloša Ostojića, a polako se vraća i Miroslav Vulićević. Zato je, u startu, dosta povoljnija situacija nego jesenas – rekao je Nikolić, a prenosi list ‘Sport’.
Trener Partizana pohvalio je atmosferu u svlačionici i kvalitet njegovog igračkog kadra.
– Izbor mora da bude pravi i bolje je i da to bude koji dan kasnije, ali da bude pravo rešenje, nego na brzinu, pa da nas godinu dana boli glava. Ne gledamo samo kvalitet fudbalera, već i njegovu ličnost, karakter. Ovaj tim Partizana ima sjajnu atmosferu i tražimo lojalne i posvećene momke, koji će to samo da nadograde. Voleo bih da ostane ceo tim, ali ako neko ode, gledaćemo to da nadomestimo – rekao je Nikolić. 
Navijačima Partizana uvek je zanimljiva tema oko Brazilca Klea koji se i ove zime povezivao sa crno-belim dresom.
Kleo jeste bio želja, ali samo u slučaju da neko od dvojice napadača napusti Partizan. Postoji ta ideja, ali ne znam  da li bismo mogli da je ispratimo finansijski – zaključio je Nikolić.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Partizan: još dva treninga, pa odlazak u Antaliju

Izvor: Politika, 18.Jan.2015

Partizan će u poznatom turskom letovalištu odigrati tri prijateljske utakmice. - Zašto Čelsi želi Danila Pantića, povratak Brašanca, Ostojića, Kojića....Sva su predviđanja da će Partizan pre puta u Antaliju dobiti bar još jednog novog fudbalera. Trener Marko Nikolić je izrazio želju da...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.