NIKOLIĆ POHVALIO FUDBALERE CRNO-BELIH: Igrači fascinantno izneli polusezonu

Izvor: Kurir, 07.Dec.2014, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKOLIĆ POHVALIO FUDBALERE CRNO-BELIH: Igrači fascinantno izneli polusezonu

Partizan je danas kod kuće pobedio Borac iz Čačka sa 5:1 i tako jesenji deo sezone završio na prvom mestu, sa šest bodova prednosti

BEOGRAD - Trener Partizana Marko Nikolić ocenio je da su njegovi fudbaleri odigrali sezonu "na fascinantan način" i da oni imaju sve zasluge zato što su ispunjeni svi sportski ciljevi.

"Sad kad je ovo gotovo da odam veliko priznanje i čestitke svim igračima fudbalskog kluba >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Partizan. Izneli su ovu polusezonu na fascinantan način, iako nisu uvek živeli i radili u idealnim okolnostima oko njih, ali su uvek nalazili snage da na sva tri fronta postižu uspehe", rekao je Nikolić.

Partizan je kod kuće pobedio Borac iz Čačka sa 5:1 i tako jesenji deo sezone završio na prvom mestu, sa šest bodova prednosti u odnosu na Zvezdu.

"Imamo tu prednost na vrhu i pobedu u međusobnom duelu nad prvim pratiocem, što nije zanemarljiva stvar. U kupu smo došli do polufinala, što je iskorak u odnosu na prošlu godinu, kao i plasman u grupnu fazu Lige Evropa... Svi sportski uspesi su za sada ispunjeni. Želim da istaknem da sve zasluge idu na račun igrača i ja im na tome čestitam", rekao je Nikolić.

Partizan u četvrtak završava takmičenje u Evropi protiv grčkog Asterasa, a Nikolić je kazao da se nada da će njegov tim pobediti i završiti učešće u Evropi sa četiri boda. Borac je danas prvi poveo, tako da je Partizan slavio posle preokreta.

"Iskreno, očekivao sam da prvo poluvreme odigramo malo konfuzno, ali ne ovoliko. Nastupili smo sa jednom postavkom u odbrani za koju nisam ni sanjao da može da bude takva, a kamoli da će da izađe na jednu ovako važnu utakmicu", rekao je Nikolić.

On je kazao da je cilj posle Asterasa da tim zadrži što više igrača i da se pojača.

"Treba da vidimo da zadržimo što više igrača iz ovog tima, da se pojačamo gde treba, a vi (novinari) znate i sami koje su to pozicije, to nije tajna, vidljivo je golim okom (odbrana). Posle toga treba da se dobro pripremimo i nastavimo takmičenje na dva fronta, u kojima imamo najviše ambicije", rekao je Nikolić.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.