NIKOLIĆ: Ovaj derbi ništa ne odlučuje, ali smo gladni!

Izvor: Telegraf.rs, 17.Okt.2014, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKOLIĆ: Ovaj derbi ništa ne odlučuje, ali smo gladni!

Pred meč sa crveno-belima, trener Partizana kaže da ga ne zanima igra Zvezde već samo njeogov tima

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da su šanse u derbiju uvek pođednake i da sutrašnji 147. prvenstveni duel sa Crvenom zvezdom neće rešiti prvenstvo.

- Dobro smo se pripremili za derbi, iskorisili smo pauzu da odmorimo igrače, radujemo se utakmici u kojoj nema favorita, uostalom u derbiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ga nikad nije ni bilo. Ukoliko moji igrači zadrža dosadašnju “glad za pobedama” možemo da se nadamo povoljnom rezultatu – istakao je Nikolić na konferenciji za medije u Humskoj..

Prema njegovim rečima ključ na putu do trijumfa je velika želja, koja je krasila ekipu od početka sezone.

- Derbi je najveći praznik naseg fudbala, želimo da odigramo kvalitetno, uvažavamo Crvenu zvezdu, ali me jedino zanima igra Partizana. Ovaj derbi ne odlučuje ništa, tek smo na trećini prvenstva i sve je moguće – naveo je on.

Foto: Marko Todorović

Nikolić je istakao da crno-beli neće kalkulisati, kao i da ne bi prihvatio nerešen rezultat.

- Bilo ko da je na suprotnoj strani idemo na pobedu, moramo da verujemo u sebe, pošto samo šampioni tako razmišljaju. Derbi bi, kao i uvek, mogao da odluči neki sitan detalj. Zvezda ima kvalitetan tim, spoj mladosti i iskustva, poseban njihov kvalitet je agresivnost – zaključio je NIkolić.

Duel Partizana i Crvene zvezde, derbi meč 9. kola Superlige, igra se sutra od 19 sati na stadionu u Humskoj.

(Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.