NIKOLIĆ ODGOVORIO TERZIĆU: To je notorna neistina, kao i sve ostalo izrečeno (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 10.Maj.2017, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKOLIĆ ODGOVORIO TERZIĆU: To je notorna neistina, kao i sve ostalo izrečeno (FOTO)

Crno-beli su večeras obezbedili učešće u finalu Kupa Srbije.
Rezultatom 1:0 u drugom meču polufinala je Partizan porazio Vojvodinu.
Ono zbog čega je zamerio svojim igračima Marko Nikolić jeste loša realizacija prilika na današnjem duelu sa Novosađanima. Jedino je Uroš Đurđević uspeo da savlada rivale iako je Partizan imao nekoliko veoma dobrih prilika, najbolju preko Marka Jankovića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> – Jako dobra utakmica, ozbiljna, puna ritma, možda i najjača u dosadašnjem toku sezone. Ostavili smo jako dobru ekipu Vojvodine bez šansi, sa dva udarca na gol. Jedina zamerka je možda slabija realizacija, ali to ide sa umorom i bitno da je nastavljena serija. Zato od sveg srca čestitam igračima, ali i navijačima koji su usmerili svoje misli ka igračima, a ne uvredama. Dokazali su svoju veličinu.
Nikolić se osvrnuo i na konferenciju Zvezdana Terzića nakon smene Miodraga Božovića u kojoj je čelni čovek Crvene zvezde kao jedan od razloga neregularnosti Partizanove sezone naveo i Marka Nikolića. Terzić je izjavio da je trener Partizana pauzirao samo jednu utakmicu iako je imao dosta dužu suspenziju izrečenu od strane slovenačkog Saveza.
– To je notorna neistina, ja imam dokument da nemam suspenziju nigde i to uvek mogu da dokažem. I to se odnosi ne samo na Srbiju, vec na bilo koju drugu zemlju. To je laž, kao i sve ostalo što je izrečeno na toj konferenciji. Tačka, rekao je Nikolić u razgovoru sa novinarima.
Everton je, po rečima šefa struke tima iz Humske, sve bolje, ali neće biti u timu u subotu protiv Voždovca.
FOTO: STARSPORT

Sa lica mesta: Stefan Smuđa.
The post NIKOLIĆ ODGOVORIO TERZIĆU: To je notorna neistina, kao i sve ostalo izrečeno (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIKOLIĆ O TERZIĆEVIM OPTUŽBAMA: To je notorna neistina i tačka! (GALERIJA)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2017

Crno-beli slavili u revanšu polufinala Kupa Srbije...Fudbaleri Partizana obezbedili su plasman u finale Kupa Srbije. Za šansu da odbrane trofej crno-belima je bio dovoljan gol Uroša Đurđevića u revanšu u Humskoj. Posle prolaska dalje, utakmicu je analizirao i trener Parnog valjka, Marko Nikolić....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.