Izvor: HotSport.rs, 27.Nov.2015, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKOLA NINKOVIĆ: Presrećan sam posle istorijske pobede, na Augzburg bez kalkulacija

Fudbaleri Partizana u četvrtak su pobedili AZ Alkmar na gostovanju, u meču 5. kola Grupe L u Ligi Evrope sa 2:1.

Posle susreta vezista crno-belih i asistentn kod prvog gola, Nikola Ninković nije krio zadovoljstvo.
– Presrećan sam, ne mogu da opišem osećaj, i ne samo ja, već i svi igrači i stručni štab – rekao je Ninković za B92.
– Važna pobeda za Partizan, istorijska sigurno, ali koliko je sve idealno za sada, toliko treba >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << da budemo obazrivi jer nismo još završili posao. U dobroj meri smo odradili mnogo toga, ali nas čeka još utakmica sa Augzburgom u Beogradu, na kojoj moramo da pokažemo da nismo slučajno osvojili devet bodova na pet utakmica – dodao je Ninković.
Crno-beli nisu bilistali na domaćoj sceni, ali su nešto bolju formu nagovestili posle trijumfa nad Novim Pazarom.
– Svaka utakmica koju dobijemo dodatno utiče na samopouzdanje svih igrača. Svesni smo da smo platili ceh Evrope u domaćem prvenstvu i to se vidi po razlici u bodovima. Ali, pokazali smo da smo pravi tim, da nije sve onako kako nas ljudi gledaju u Srbiji, da stvarno možemo. Pokazali smo to i sada, na pragu smo da prezimimo u Evropi, čini mi se po šesti put u istoriji Partizana i nadam se da ćemo to uspeti – naglasio je Ninković.
U poslednjem kolu, 10. decembra, Partizan na svom terenu dočekuje nemački Augzburg i bilo kakva pobeda ili remi ga šalju dalje, ali i poraz jednim golom razlike ili rezultatom 2:0. Ninković, ipak, ističe da saigrači i on neće kalkulisati, već će se koncentrisati na pobedu.
– Naravno, ne razmišljamo o porazu, igramo kao i do sada. Igraćemo opreznije, ali nećemo kalkulisati, računati da izgubimo nekom razlikom da bismo prošli, već ćemo dati sve od sebe da dobijemo i tu utakmicu – rekao je Ninković.
The post NIKOLA NINKOVIĆ: Presrećan sam posle istorijske pobede, na Augzburg bez kalkulacija appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

JIRGEN KLOP: Prezadovoljan sam prolazom u narednu fazu LE

Izvor: HotSport.rs, 27.Nov.2015

Fudbaleri Liverpula savladali su sa 2:1 ekipu Bordoa i na taj način su izborili prolaz u narednu fazu Lige Evropa.. . Šef struke engleskog kluba, Jirgen Klop, nakon ovog trijumfa nije krio zadovoljstvo.. – Presrećan sam zbog pobede i zbog toga što smo izborili prolaz u narednu fazu – rekao je...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.