NIJE SUJEVERJE: Zašto je Ledejev šorc žute boje? Istina je mnoge zaprepastila

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2023, 16:15

NIJE SUJEVERJE: Zašto je Ledejev šorc žute boje? Istina je mnoge zaprepastila

Nesvakidašnji detalj.

Krilni centar Partizana Zek Ledej umnogome je posebna ličnost u svetu košarke. Pored toga što na utakmice dolazi sa rancom, čita knjige pre mečeva, tokom ove sezone mnogo se pričalo o šorcu Amerikanca.

Naime, Zekov donji deo dresa za razliku od ostalih saigrača u crno-belom taboru nije bele boje, već "žućkaste". Spekulisalo se da je u pitanju neko sujeverje, ali iz izvora bliskih klubu otkriveno je da je istina drugačija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
"Glavni krivac" za izgled Zekovog šortsa su konjska mast za zagrevanje mišića i mast za ruke koje Zek koristi pred utakmice, pri čemu (ne)svesno dodiruje šorts.

Zek Ledej je ove sezone bio jedan od nosilaca crno-bele igre, a posebno je bio impresivan u duelima sa velikim rivalom, Crvenom zvezdom, za razliku od prethodne godine, pa je vrlo moguće da mu ovaj običaj, sa konjskom mašću pomaže da prikazuje bolje partije.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.