NIJE SAMO ANTONOV: U Partizan stiže još jedan ZLATNI ORLIĆ! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2017, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE SAMO ANTONOV: U Partizan stiže još jedan ZLATNI ORLIĆ! (FOTO)

Sutra potpis.

Saša Zdjelar će pojačati Partizan! Mladi reprezentativac Srbije, "zlatni Orlić" sa Novog Zelanda, biće deo transfera Uroša Đurđevića u Olimpijakos, tvrde dobro obavešteni izvori bliski čelnicima Partizana. Korist od ovog transfera imaće svi, jer Zdjelar nije standardan kod trenera Olimpijakosa Besnika Hasija, dok bi u Partizanu imao mnogo veću minutažu, ali i šansu da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igra u Ligi Evrope.

Zdjelar (22) je ponikao u OFK Beogradu, a 2015. godine je prešao u Olimpijakos, međutim nije se izborio za mesto u startnoj postavi. Deo prošle sezone je proveo na pozajmici u Majorki, ali će uskoro opet otići iz Olimpijakosa. Čelnici Partizana i Olimpijakosa očigledno odlićno sarađuju, jer je baš iz Olimpijakosa u Partizan stigao u Marko Janković, a sad je Uroš Đurđević otišao u suprotnom smeru, pa ne bi čudilo da Zdjelar bude nova"transakcija" klubova iz Humske i Pireja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.